Нови позиции за хора с увреждания отваря "Теленор"

Нови позиции за хора с увреждания отваря "Теленор"

За втора година телекомуникационният оператор "Теленор" открива позиции за хора с увреждания по програмата "Оупън Майнд" (Open Mind – отворено съзнание, напредничавост), която позволява на повишаване на професионалната квалификация и конкурентоспособността на трудовия пазар чрез работа в компанията.

Тази година желаещите да се включат в програмата могат да кандидатстват за работа в областите "Информационни технологии“, "Телекомуникации“, "Администриране на продажбите“, "Продукти и услуги“, "Грижа за клиента“, "Човешки ресурси“, "Финанси и снабдяване“ и "Юридически услуги“.

Участниците в програмата ще работят по конкретен проект в съответната област за период от 2 години, а "Теленор" ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. Те ще имат възможност да обогатят знанията си и да усвоят нови умения, а след приключването на участието им в програмата, ще получат възможност за постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

"В "Теленор Груп" вярваме, че е наше призвание да създаваме повече възможности за обществата, в които работим. Open Mind е програма, която помага не само на хората със затруднения, но и на цялото общество да се развива. Щастлив съм, че България е четвъртата страна, в която реализираме тази инициатива. Опитът ни до момента показва, че тя е изключително успешна“, каза главният изпълнителен директор на "Теленор" Майкъл Фоли, цитиран в прессъобщението на компанията.

Кандидатите трябва да изпратят своята автобиография и мотивационно писмо на e-mail: [email protected] до 6 септември 2016 г. Те трябва да имат завършено средно или висше образование в зависимост от избраната област, добри организационни умения и силна мотивация, а компютърната грамотност и владеенето на английски език са предимство. Подробна информация е публикувана на сайта на компанията.

Миналата година в програмата бяха включени първите петима участници в програмата, които работят в дирекциите "Управление на процеси“, "Правни отношения“, "Финанси“, "Технологии“ и "Грижа за клиента“.

Споделяне

Още от Бизнес

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?