Някой е срязал спирачките на колата на Мартин Димитров

Той предполага, че инцидентът е свързан или с КТБ, или с бизнеса с горива

<a href="http://www.mediapool.bg/gal/47/orig_378d895c80071aed2d9d3ee076109c9d.jpg">Снимка </a> на срязаните спирачки беше публикувана в профила на Мартин Димитров във Фейсбук

Някой умишлено е повредил спирачките на автомобила на депутата от Реформаторския блок Мартин Димитров, съобщи самият той в сряда пред Нова телевизия.

“Жена ми трудно намира места за паркиране пред вкъщи и трябваше аз да потърся място. Когато тръгнах да паркирам автомобила, педалът на спирачката потъна докрай, което е необичайно. Успях бавно да закарам колата до сервиз. Оттам ми се обадиха притеснени и дори ми пратиха снимки. Според тях някой целенасочено и злонамерено е прерязал метална тръба, от която е изтекла спирачната течност“, разказа Димитров.

Той предполага, че някой го е следил и “това твърде вероятно е свързано с търсенето на отговор на въпросите “Кой източи КТБ?” и на въпроса “Защо цените на горивата в България са едни от най-високите в ЕС?”.

Димитров каза, че вече се е свързал с министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. “Тя реагира мигновено, свърза ме с нейни колеги, които ще направят оглед на автомобила, аз ще дам показания“, обясни още депутатът.

Споделяне

Още от България

Докъде е проникнала руската шпионска и пропагандна мрежа в България?