Някои инфоуслуги на М-Тел ще са недостъпни през уикенда

Планирана рутинна техническа профилактика ще извърши през уикенда Мобилтел, съобщи в петък главният технически директор на компанията Хорст Пертл.

Магазините и партньорската мрежа ще работят както обикновено, а всички услуги на мобилната и фиксираната мрежа ще бъдат достъпни без проблем, вери той.

Временно недостъпни през менюто на телефона и на сайта на компанията ще са някои от информационните услуги. Няма да има и връзка със сътрудник на *88. Временно ще бъде ограничена и промяната на услуги през каналите за самообслужване.

Всички други процеси – свързаност, функциониране на мрежата, приемане на документи в магазините и покупки, ще протичат нормално.

Ръководството на телекома предварително поднася извинение на клиентите за евентуалните неудобства, които биха могли да възникнат за тях през уикенда.

"Мрежата на Мобилтел остава стабилна, въпреки неблагоприятните метеорологични условия. Телекомът разполага с различни механизми за осигуряване на свързаност за определено време, дори при липсата на електричество”, коментира Хорст Пертл.

Споделяне

Още от Бизнес