Няколко столични квартали без вода в четвъртък

Без вода ще останат в четвъртък няколко столични улици и в софийското село Лозен. Това съобщиха във вторник от "Софийска вода", като посочиха, че временното спиране на водоподаването е заради изпълнение на инвестиционната програма.

Ремонт на улични водопроводи в жк Красно село налага на 12 февруари от 09.00 до 21.00 ч. да бъде спряна водата между ул. "Тодор Каблешков", бул. "Цар Борис ІІІ" и бул. "Братя Бъкстон", посочиха още от "Софийска вода".

Ако работата продължи повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на бул. "Суворов” и бул. Тодор Каблешков”.

Заради реконструкцията на водопровода по югозападното локално платно на бул. "Цариградско шосе", на 12 февруари от 09.00 до 21.00 ч. ще се прекъсне водоподаването по южното платно на булеварда в участъка от ул. "Д-р Любен Русев" до ул. "Антон Чехов" и по северното платно между ул. "Акад. Г. Бончев" до ул. "Христо Чернопеев".

Ако работата продължи повече от 12 часа, също ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. "Антон Чехов" и ул. "Юрий Гагарин".

За ремонтните дейности в с. Лозен е необходимо на 12 февруари 2009 г. от 09.30 до 21.30 часа да бъде спряна водата. Пред кметството на ул. "Съединение" ще има водоноска, ако се наложи работата също да е продължителна.

В четвъртък, но късно през нощта, временно няма да има вода и в жк Бъкстон. От 23.30 часа на 12 февруари до 07.30 часа 13 февруари 2009 г. там ще се проведе тест за нулево налягане.

Споделяне

Още от България