ОББ дава лихва от 6.5% за ипотечни кредити

ОББ дава лихва от 6.5% за ипотечни кредити

До края на септември ОББ дава нови ипотечни кредити в лева и евро при промоционален лихвен процент 6.5%, съобщиха от банката в четвъртък.

Всеки клиент, който желае да купи жилище, може да се възползва от еднакъв лихвен процент за лева и за евро в размер на 6.5 % при превод на работна заплата или регулярни постъпления по сметка “Комфорт“ в ОББ.

 

На същия лихвен процент може да се рефинансира и съществуващ ипотечен кредит от друга банка при 0% процента такса за усвояване и възможност за предоставяне на допълнителни средства.

 

От банката съобщават, че няма такса за кандидатстване за всички видове ипотечни кредити

 

Таксата за предсрочно погасяване със собствени средства след 3-тата година от срока на кредита е 0%.

 

Два пъти по-ниска е преференциалната такса за усвояване – 0.75% от размера на кредита в зависимост от условията за превод на работна заплата и пакет "Комфорт".

 

ОББ дава възможност на клиентите си да получат предварително одобрение за размера на кредита още преди да са избрали имота, който искат да закупят.

 

Ипотечните кредити за покупка на жилище са с размер до 500 000 лева или 250 000 евро и срок на изплащане до 35 години като. Максималната възраст за кредитоискателите към крайната дата на кредита трябва да е 70 години.  

Споделяне

Още от Бизнес

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?