ОББ предлага на клиентите си търговски фейсбук

ОББ предлага на клиентите си търговски фейсбук

ОББ е единствената българска банка, която отскоро предлага на клиентите си безплатно нова международна платформа за бизнес контакти. Тя се казва ОББ Trade Club и бе представена официално в петък.

За по-малко от месец, откакто ОББ предлага достъп до платформата, в банката са получени повече от 80 запитвания от заинтересовани клиенти.

Чрез платформата подбрани клиенти на банката, които могат да са само фирми, могат да търсят свои бизнес партньори по целия свят. Предимството е, че включените в платформата компании са сигурни, защото надеждността им е гарантирана от банките, осигурили им достъп до платформата.

В момента в платформата участват 18 банки от целия свят с около 30 000 клиенти, като амбицията е до две години участващите банки да се увеличат до около 70. Клиентите на ОББ, които пожелаят да се регистрират, ще могат да осъществят бизнес отношения с всичките включени компании. Те преминават процес на селекция, като идеята е банките да пресеят действащи фирми с оптимален рисков профил, така че бизнес партньорите им да имат сигурност, че общуват със стабилна фирма.

Интернет-базираната платформа обединява в себе си модул за откриване и свързване с потенциални търговски партньори и модул за достъп до ценна пазарна и търговска и законодателна информация, разделена по държави и региони. Различните функционалности на платформата позволяват още проследяване на регулаторни промени, запознаване с актуални проучвания и данни за разнообразни бизнес сектори, дори достъп до черен списък на нелоялни компании.

"Горд съм, че ОББ е единствената банка в България, която предоставя достъп на клиентите си до подобен тип международна платформа. Гарантираме, че компаниите, регистрирани в платформата, са клиенти на едни от най-големите банки и имат доказано голям интерес от международни обмени", коментира Франк Янсен, изпълнителен директор "Корпоративно банкиране и малки и средни предприятия" на ОББ.

Споделяне

Още от Бизнес