Общинари от ГЕРБ стоплиха сърцата на пенсионерите в село Голям Чардак

Общински съветници на управляващата партия на ГЕРБ в Съединение трогнаха пенсионерите от село Голям чардак и накараха сайтът "Пловдив онлайн" да посвети на посещението на общинарите в селото вълнуваща информация. Тя е издържана във вестникарския стил, за който мислехме, че е останал в миналото, когато водещият лозунг бе "Води ни, партийо любима".

Публикуваме дословно информацията и запазваме правописа в нея.

Цветя, картички, шахове и карти за игра – с тези подаръци общинските съветници на ГЕРБ в местния парламент в Съединение зарадваха хората от пенсионерския клуб в село Голям Чардак.

Общинският съветник Петя Червенакова разчувства присъстващите с думите: "Честит празник, мили пенсионери. Пожелаваме Ви повече усмивки, здраве, кураж и сили за преодоляване на предизвикателствата, които животът Ви поднася. Надяваме се, че и за в бъдеще ще работим конструктивно и отговорно за подобряване качеството на живот в нашата страна. Вярвайте в нашата обич..."

От своя страна, кметът на селото Благо Стайков им пожела да си помагат взаимно.

Възрастните хора поздравиха гостите с народни песни и споделиха, че в пенсионерския клуб имат нужда от кафе машина.

Атанас Балкански пое ангажимента от името на всички съветници на ГЕРБ да я получат още на 6 октомври, когато е празникът на Голям Чардак.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?