Обвиненият в секстормоз Кевин Спейси обяви, че ще се лекува

Кевин Спейси

Известният американски актьор Кевин Спейси, който наскоро бе обвинен в сексуален тормоз, е решил да потърси помощ и да се лекува. Това съобщи в четвъртък електронната страница на списание "Варайъти" (Variety), като цитира представител на актьора.

"Кевин Спейси си взе почивка, за да се подложи на изследвания и лечение", съобщава източникът на изданието.

Скандалът около Спейси се разгоря, след като на 30 октомври американският актьор Антъни Рап го обвини в сексуален тормоз. Рап заяви, че през 1985 г., когато бил на 14 години, Спейси го поканил в дома си в Ню Йорк, след което започнал да се държи предизвикателно и да се натрапва. Актьорът твърди, че домакинът се опитал да го напие и да го вкара в леглото си, но той успял се измъкне. Самият Спейси каза, че не си спомня инцидента, но ще се извини, ако такъв случай наистина е имало.

По-късно още няколко мъже обвиниха холивудската звезда в сексуален тормоз, а по-точно мексиканският актьор Роберто Кавасос, американският режисьор Тони Монтана и барманът Даниъл Бийл .

Кевин Спейси е носител на две награди "Оскар" - през 1996 г. в категория "най-добра второстепенна роля", във филма "Обичайните заподозрени" ("The Usual Suspects") и през 1999 г. за най-добра главна роля "Американски прелести" (American Beauty).

Споделяне

Още от Общество

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?