Ограничава се движението по "Тракия" и "Люлин"

На автомагистрала "Тракия" в района на област Пазарджик в посока София се затваря аварийната и интензивна ленти за движение, съобщават от пресцентъра на МВР в неделя. Движението ще се извършва по изпреварващата лента.

 

Поради извършване на аварийно-ремонтни работи на автомагистрала "Люлин" в района на област София е ограничено движението в активна лента в дясната тръба на първи тунел в посока Перник. Движението на превозни средства е пренасочено в изпреварващата лента. Поради ремонт в посока Перник се ограничава движението на превозни средства в изпреварващата лента, като се пренасочва в активната лента.

 

До 30 юни се ограничава движението по участъци от републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника за официалните празнични дни и дните петък и неделя.

 

До 1 септември се забранява движението по републиканските пътища на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона при температури на въздуха над 35 градуса от 13.00 до 21.00 часа. Забраната не важи за превозни средства, които извършват превози на опасни товари и бързо развалящи се храни на температурен режим.

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?