Октай Енимехмедов отново заплаши ДПС с отворено писмо

Октай Енимехмедов отново заплаши  ДПС с отворено писмо

Обвиненият преди ден в опит за убийство на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган – Октай Енимехмедов, който наскоро бе издигнат за независим кандидат-депутат, заплаши ръководството на движението във второ свое отворено писмо от ареста.

"Нека лидерът на ДПС Ахмед Доган и пиявиците около него, които са част от неговото тяло приемат случилото се в НДК (нападението с газов пистолет по време на последната партийна конференция – бел.ред.) като предупреждение и възможност, която им се предоставя в днешните демократични времена...", започва заплашително обръщението си обвиняемият, цитиран от в "24 часа" в четвъртък.

Писмото му е озаглавено с цитата от Васил Левски - "За чиста и свята република", като листът хартия, върху който е написано е оцветен в националния трибагреник.

Енимехмедов призовава всички приближени на Доган да се оттеглят от политиката, "да преотстъпят местата си на младите, които да се заемат отговорно с развитието на различните отдалечени региони в страната, в които преобладават предимно граждани от турски произход. Младите да направят това, което старите не пожелаха! В противен случай нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да Ви предпази от народния гняв", пише още Енимехмедов.

Както и по време на разглеждането на мерките си за неотклонение в съда, той отново не пропуска да отбележи, че "винаги ще бъда в полза на развитието и утвърждаването на справедливостта в страната". Писмото е подписано на 2 април в следствения арест на столичния бул. "Г. М. Димитров".

Това е второто отворено писмо от Енимехмедов, като първото бе прочетено от телевизонния водещ Слави Трифонов, след като той го получи от брата на задържания  - Метин, който м.г. спечели ТВ състезание по бТВ.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?