Оркестърът на ВВС на САЩ "Флагшип" ще изнесе концерти във Варна и Добрич

Оркестърът на Военноморските сили на САЩ "Флагшип" ще изнесе концерти във Варна и Добрич от 11 до 14 юни, съобщиха от посолството на САЩ у нас.

"Флагшип" е оркестър към европейския музикален състав на американския флот под командването на Военноморските сили на САЩ за Европа и Африка, с база в Неапол, Италия.

По време на своя гастрол оркестърът ще изнесе безплатни концерти във Варна и Добрич. В петък, 11 юни, от 18.00 ч. ще има концерт със свободен достъп на входа на Морската градина във Варна.

В събота, 12 юни, гражданите на Варна ще имат възможност да се насладят на живо на американски рок на сцената "Раковината" в Морската градина.

"Флагшип" ще изнесе безплатен концерт на 13 юни на площад "Свобода" в центъра на Добрич. Оркестърът ще има концерт във Варна и на 14 юни.

Оркестърът на Военноморските сили на САЩ изпълнява класически и модерен рок, блус и кънтри музика. "Флагшип" редовно представя 40 забележителни хита по целия свят пред публика от 60 държави и има повече от 500 ангажимента годишно, съобщават от американското посолство.

Споделяне

Още от