Орлов мост в столицата остава затворен до неделя

Орлов мост в столицата остава затворен до неделя

Столична община остави затворено кръстовището на Орлов мост до неделя, съобщиха в петък от кметството. Ремонтът ще продължи до полунощ на 11 август и се забранява влизането на превозни средства във всички посоки на кръстовището. Паралелно ще текат и останалите ремонти в столицата, до неделя се спира движението и между булевардите “Васил Левски” и “Евлоги и Христо Георгиеви”. Затворено за автомобили и в двете посоки е и платното на бул. “Цар Освободител”.

От неделя до четвъртък ще се спре и движението по изходящото пътно платно от “Цариградско шосе” между булевардите “Евлоги Георгиев” и бул. “Пейо Яворов”. Трафикът ще се пренасочи към входящото пътно платно на “Цариградско шосе”, което става двупосочно за периода от 12 август до полунощ на 15 август.

От четвъртък (16 август) до края на следващата седмица, включително и неделя, ще се затвори за ремонт входящото пътно платно на “Цариградско шосе”, като движението ще се пренасочи към ремонтираното вече изходящо пътно платно на булеварда.

От Столична община уточняват, че до 30 август остава в сила забраната за влизане в двете посоки по бул. “Тодор Каблешков” в участъка между бул. “България” и ул.”Ген.Кирил Бонев”.

От 18.30 часа на 13 август до 6.30 часа на 14 август се забранява и движението в двете посоки по Челопешко шосе между бул."Ботевградско шосе" и надлеза на Околовръстен път при село Кривина.

В сутрешните часове на 18 август ще се забрани престоят и паркирането на паркинга и в близост до хотел "Кемпински хотел Зографски".

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?