Още две тела са открити в случая с убитите с арбалет в баварски хотел

Още две тела са открити в случая с убитите с арбалет в баварски хотел

В разследването на случая с откритите тела на мъж и две жени, простреляни с арбалет в хотелче край баварския град Пасау, са намерени още две тела, съобщиха световните медии.

Новите трупове на две жени са били в апартамента на убитата в хотела по-млада жена, намиращ се в северозападния град Гифхорн. Полицията не съобщава как са загинали те, разследва се дали тези убийства имат връзка с жертвите в хотела, разположен сред природата, на брега на река край границата с Австрия.

В понеделник ще се направят аутопсиите на първите три жертви – 53-годишен мъж и жени на 30 и 33 години. По-младата жена е била от Долна Саксония, другите две жертви – от провинция Райнланд-Пфалц.  Резултатите от аутопсията се очакват във вторник.

Телата са били открити от камериерка . Мъжът и 30-годишната жена са лежали в леглото, хванати ръка за ръка и пронизани в главата и гърдите, а третата е лежала в локва кръв на пода, простреляна в тялото. В стаята, която е била с двойно и единично легло, е имало два арбалета.

Тримата се регистрирали в хотела късно вечерта в петък за три нощувки. Не са носели багаж, не са пожелали закуска.

Мъжът бил с костюм и имал дълга бяла брада, а жените били облечени в черно, съобщиха свидетели за германския таблоид "Билд", които описват жертвите като "странни".

Тримата пожелали "лека нощ", взели вода и газирани напитки и се качили в стаята си.

Полицията претърси и пикап с емблема на ловен ключ, който е регистриран във Вестервалд, Рейнланд-Пфалц.

Органите на реда не смятат, че има и друг замесен в престъплението.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят