Основателят на Фейсбук вече със статус "женен"

Публикуваната във Фейсбук сватбена снимка на Цукерберг и Присила

Основателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук Марк Цукерберг се ожени в събота за дългогодишната си приятелка и обяви събитието в социалната мрежа, като промени семейния си статус на "женен", съобщи Ройтерс. Десетки хиляди хора "харесаха" актуализацията на статуса му, която бе придружена от снимка на двойката в сватбено облекло.

Скромната сватбена церемония на 28-годишния Цукерберг и 27-годишната Присила Чан се е състояла в градината на дома на младоженеца в Пало Алто, Калифорния, в края на една много натоварена седмица, отбелязва Асошиейтед прес.

 

Фейсбук направи своя борсов дебют в петък, постигайки оценка от 104 млрд. долара и увеличавайки богатството на Цукерберг до над 19 млрд. долара. В началото на седмицата пък Присила Чан се дипломира в медицинския факултет на Калифорнийския университет в същия ден, когато бъдещият ѝ съпруг навърши 28 години.

 

Двамата се запознават в Харвард и са заедно от девет години. Говорителка на компанията заяви, че Цукерберг сам измислил дизайна на пръстена за булката "с много семпъл червен рубин".

 

Сватбената церемония била изненада за гостите - по-малко от 100 души, които мислели, че са поканени, за да празнуват завършването на Присила.

Споделяне

Още от