От "Дънди" си тръгна дългогодишният мениджър Алекс Нестор

Алекс Нестор

От канадската компания "Дънди Прешъс Метълс", която у нас притежава златната мина в Челопеч, си е тръгнал досегашният директор корпоративни и външни отношения Алекс Нестор. Той от дълги години представлява бизнеса на корпорацията в България, но на 31 януари 2014 г. изненадващо е взел решение да напусне високия пост.

 

Нестор започва работа в "Дънди" през 2003 г. като мениджър "Проекти“ в Челопеч и през годините изпълняваше различни и все по-отговорни ръководни роли в областта на отношенията с държавните органи и другите публични институции. На последната си длъжност "Директор корпоративни и външни отношения“ той отговаряше за връзките на компанията с държавните институции и заинтересовани страни.

 

За повече от десетте години работа той работи не само по корпоративните проекти, сред които и стартиране на златодобива край Крумовград, но и по социални и обществени проекти като финансирането на купа "Дънди" по художествена гимнастика, полагането на основите за проектите ни в подкрепа на общността в регионите на Челопеч и Крумовград, и развитието на връзките ни с обществеността.

 

Още не е определен наследникът на поста на Нестор, който представляваше компанията и в браншови организации като Минната камара, Американската търговска камара в България и др.

Споделяне

Още от Бизнес

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?