Отишъл е Валери Симеонов, защото местното РПУ козирува на мутрите

Отишъл е Валери Симеонов, защото местното РПУ козирува на мутрите

Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско-и-чалга-дупки в 500 000-ната свинщина "Слънчака".

Имали били право да "работят" след полунощ. Оставям настрана дали подобна дейност трябва да се осъществява начело с вицепремиер. Искам само да попитам в коя нормална страна мутрите имат право да тероризират по всякакъв начин останалата част от населението - включително с мощен шум: техно, чалга, крясъци, мотоциклети без заглушители? Има ли някакъв ред и закон в страната, в която живеем?


Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? Ама било курорт - е, като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на почивка? Тези хора права нямат ли?
Отишъл е Валери Симеонов, защото местното РПУ козирува на мутрите - вместо да ги контролира. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападаш някого, само защото не ти харесва, се нарича аргумент ad hominem - и е забранен за сериозна дискусия.


Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов или някой друг - браво на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след полунощ - за да могат "почиващите" да дремнат няколко часа до изгрев слънце.


* Публикуваме коментара на Огнян Минчев от личната му фейсбук страница. Заглавието е на Mediapool.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?