Отвлеченият Адриан Златков e пуснат след платен откуп

Адриан Златков

Отвлеченият Адриан Златков e бил пуснат невредим след платен откуп, съобщи баща му - бизнесменът Тони Златков в понеделник.

Отвлеченият на 30 август Адриан е бил освободен в неделя вечерта на пътя до Панчарево в добро общо състояние. Случайни минувачи са го качили в кола и са го закарали до бензиностанция в района на Горубляне. Там Златков се е свързал сам с родителите си, които са дошли да го приберат.

“Всички сме много щастливи и много благодарни. Не е упражнено насилие. Платен е откуп”, съобщи бащата на Адриан, цитиран от Нова телевизия в понеделник.

Още на следващия ден след плащането на откупа младежът е освободен. Как е предадена сумата и колко голяма е била Тони Златков отказа да коментира.

Похитителите се свързали със семейството още на втория ден след отвличането, а преговорите водил бащата. Комуникацията ставала с есемеси.

Пред разследващите Тони Златков разказал, че няма врагове, нито е получавал заплахи или закани. Тази версия Златков потвърди и в понеделник след освобождаването на сина му.

“Нямам врагове, бизнесът ми е изключително чист”, заяви Тони Златков. По думите му синът му също нямал врагове.

Споделяне

Още по темата

Още от България