Папарашко предаване излъчи кадри със семейство Паси, въпреки публичното им възражение

Папарашко предаване излъчи кадри със семейство Паси, въпреки публичното им възражение

Въпреки откритото писмо на семейство Гергана и Соломон Паси до изпълнителния директор на БТВ Медиа Груп, телевизионното предаване "Папарци" излъчи в неделя вечерта кадри, на които двамата са проследени от папарашки екип.

"Изразяваме категоричното си несъгласие записаните без наше съгласие кадри да бъдат излъчени по който и да било от телевизионните или интернет канали на БТВ Медиа Груп.
Моля незабавно да уведомите продуцентите на предаването "Папараци“, че не сме съгласни с разпространяването по какъвто и да било начин на заснетите кадри с нас и с лица от нашето семейство", се казва в писмото на Гергана Паси до изпълнителния директор Павел Станчев.

Писмото бе публикувано във Фейсбук профила на Гергана Паси, но е било изпратено и по официален ред. Подписано е от нея и от съпруга ѝ Соломон Паси.

"В продължение на повече от месец нашето семейство е обект на нерегламентирано проследяване от хора, които работят за предаване (външна продукция) на ръководената от Вас телевизия", пише Гергана Паси.

Преди седмица семейството сподели публично, че е преследвано от непознати автомобили и изпрати писмо до МВР. Още същия ден се разбра, че преследвачите са от екипа на папарашкото предаване.

В неделя следобед в студиото на ДикOFF Гергана Паси попита дали излъчването на кадрите е в обществен интерес. Продуцентът на "Парараци" Андрей Арнаудов твърдеше, че след като са публични фигури, трябва да свикнат с това.

Излъчените кадри показаха как Гергана Паси оставя колата на сервиз за гуми, отива на фризьор и пристига на летището.

Споделяне

Още от Общество