Парис Хилтън лишена от наследство

Парис Хилтън лишена от наследство

Парти принцесата Парис Хилтън остана без наследство, съобщи австралийският "Дейли телеграф" в понеделник. Дядото на американската знаменитост, глава на семейството и на хотелиерската империя Байрон Хилтън лиши внучката си от полагащите ѝ се 60 млн. долара.

Дядото на Парис и по-рано се чувствал конфузно и дори се срамувал от дивото ѝ поведение, особено след като нейно домашно секс видео бе пуснато в интернет, но затворът на внучката заради шофиране в пияно състояние прелял чашата на търпението на фамилния патриарх.

"Него го е срам, че фамилията Хилтън бе опетнена от Парис", заяви Джери Опенхаймер, който пише историята на знаменития клан под заглавието House Of Hilton. Главата на семейството не желае внучката да получи неизработени и незаслужени пари.

Байрон Хилтън е единственият член на фамилията, който се е занимавал с делата на хотелиерската империя, отбелязва изданието. 79-годишният магнат даде да се разбере, че ще похарчи за благотворителност 2.4 млрд. долара от тазмесечната сделка за продажба на компанията, оставяйки без наследство всички свои деца и внуци.

Споделяне

Още от