Партията на Цветанов се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС"

Партията на Цветанов се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС"

Партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България" се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС".

Вълнев, Цветанов и Павел Вълнев, заедно с областния координатор за Благоевград д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и общинският съветник от Сатовча Венци Манов, се срещнаха с членове и поддръжници на партията в община Сатовча.

От партията твърдят, че структура на "Републиканци за България" е изградена не само в Сатовча, но и във всички села от общината, благодарение на Венци Манов, който излезе от общинската листа на ГЕРБ, за да се присъедини в новосформираната партия.

"Хората от община Сатовча са на мнение, че само "Републиканци за България" са алтернатива на управлението, което демонстрира ДПС с мълчаливата подкрепа от страна на ГЕРБ. Това усещане е станало все по-силно през последната една година", твърдят от пресцентъра на партията.

Обиколката в Благоевградска област продължава в община Гърмен.

Вълнев е единственият зам.-председател на "Републиканци за България". Присъствието му в партията не е изненада, защото още преди години Цветанов демонстрираше близки отношения с тях при посещенията си в Чикаго, където двамата братя живеят. Освен това още през септември миналата година основният от Цветанов Център за евро-атлантическа сигурност бе настанен в бившия нюзрум на Би Ай Ти – телевизията, която Вълневи финансираха, но впоследствие продадоха, а след това предаванията ѝ бяха спрени и бе фалирана. Тогава медията се помещаваше в сграда, в която се намираше и колцентъра на братята. Сега на мястото на някогашното студио на Би Ай Ти е централата на "Републиканци за България".  

Споделяне

Още по темата

Още от България