Първанов отличи с почетен знак ясновидката Вера Кочовска

Президентът Георги Първанов отличи народната лечителка и популярна ясновидка Вера Кочовска с почетния знак на държавния глава.

Отличието, връчено в четвъртък на Вера Кочовска в Плевен, е за изключителните ѝ постижения като народен лечител, за нейната благотворителност и за помощта, която оказва на нуждаещите се, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Според множество публикации в масовата преса Кочовска е изключителен феномен и наследничка на пророчицата Ванга, а руският проф.  Брюховецки открива и заснема “третото око” на плевенската лечителка.

Вера Кочовска твърди, че ясновидската ѝ дарба е израз на Висшия разум, който ѝ “съобщава” за минали и предстоящи събития. Тя била осенена от екстрасензорната си дарба след тежка катастрофа, когато и кафявите ѝ очи станали внезапно теменужено сини.

Жълтият в. “Шоу” пише:”Въпреки че общува главно със светове, паралелни на нашия, наследницата на петричката Касандра се гордее с връзките си с елита”, чиито представители ѝ се обаждали по всяко време на денонощието.

Вера Кочовска не е оптимист за бъдещето на човечеството. Русия ще се разпадне на отделни държави през 2015 г., пророкува тя. През 2017 г. Америка ще я нападне. Кочовска не признава други “колеги” освен Нострадамус и Ванга.

Споделяне

Още от България