Първанов праща ГЕРБ, БСП и ДПС на резервната скамейка

Първанов праща ГЕРБ, БСП и ДПС на резервната скамейка

Където и да погледнеш, ДПС кадрува. Има невероятен дисбаланс в политиката в страната, този дисбаланс дискредитира напълно, заяви лидерът на Движението АБВ и президент на страната в периода 2002-2012 г. Георги Първанов при среща със симпатизанти в Сандански в събота.

Той заяви, че управляващото правителство в момента е слабо правителство, а АБВ иска страната ни да има ясно управление и нещата да се правят по правилата.

"Ние ще направим всичко възможно да обърнем това статукво. Именно затова водач на евролистата на АБВ е Ивайло Калфин, един утвърден и доказал се политик. Човек, който е доказал качествата си в сферата, в която се развива", каза още Първанов.

"Трябва да сложим край на този апаратен принцип в политиката. Важно е на изборите да се гласува масово. Ако сега не стане промяната, не знам кога, не смея да мисля какво ще стане нататък. Сегашните управляващи ще продължат да си "развяват коня", смята Първанов.

Според него ГЕРБ, БСП, ДПС трябва да седнат на резервната скамейка."„АБВ не е еднодневка, прогнозирам, че след 25 май ще има и парламентарни избори, на които ние ще станем водеща политическа сила и ще подкрепим всички качествени кадри", продължи Първанов.

Споделяне

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?