Първи общи снимки на децата на принц Уилям и Кейт

Серия от четири снимки на децата на британския принц Уилям и съпругата му Кейт - принц Джордж и сестра му принцеса Шарлот, бяха публикувани от двореца Кенсингтън, предаде ББС. Те показват едномесечната Шарлот, облегната на възглавничка в ръцете на брат ѝ, който ще стане на 2 години през юли.

Фотографиите са направени от майка им Катрин в дома на херцога и херцогинята на Кеймбридж Норфолк в Източна Англия само седмици след раждането на Шарлот на 2 май. Фотографията е сред хобитата на Кейт, отбелязани на официалната страница на британската кралска фамилия.

ББС припомня, че първите официални снимки на Джордж през 2013 г. бяха направени от бащата на Кейт – Майкъл Мидълтън, в градината на дома им в Бъркшир.

Вторият по линията на наследяването на британския трон Уилям и съпругата му заминаха за Анмер Хол скоро след като Кейт напусна болницата часове след раждането на Шарлот. Уилям и Катрин смятат да се установят там в следващите няколко години , докато пораснат децата. Ще им помага детегледачка на пълно работно време.

Следващите снимки на Шарлот и брат ѝ се очаква да бъдат публикувани покрай кръщенето на принцесата, което бе обявено, че ще е на 5 юли.

Споделяне

Още от Общество

Какво очаквате да свърши служебното правителство?