Първият хотел ibis Styles ще бъде открит в София през 2021 г.

Това ще е четвъртият обект на веригата Orbis Hotel Group у нас

Така ще изглежда сградата на бул. "Цариградско шосе", в която ще бъде разположен хотелът ibis Styles

Първият хотел ibis Styles ще бъде открит в София през 2021 г. Това ще бъде четвъртият обект на веригата Orbis Hotel Group, чийто стратегически партньор у нас е Accor, съобщиха от компанията.

Новият хотел ще бъде разположен на бул."Цариградско шосе" в мултифункционална сграда, съчетаваща хотелска част, офисно пространство и конферентни услуги със зала за събития и срещи за над 300 души. Самият хотел ще предлага 116 стаи.

"Ibis Styles Sofia City ще бъде в новата, динамична част на София, където времето е един от най-ценните активи за бизнеса – на бул. "Цариградско шосе", в близост до "София Тех Парк", The Mall и летище "София", и на няколко минути от центъра на града. Ето защо часовниците ще бъдат основната тема за интериорния дизайн на този нов модерен хотел", посочва Радина Стоянова, която е проектен мениджър на хотела.

Брандът на Accor – ibis Styles има мрежа от почти 470 обекта в цял свят.

В България Orbis Hotel Group има 2 хотела - Novotel Sofia и ibis Sofia. През тази година веригата планира да открие и своя първи хотел в Пловдив – луксозния бутиков хотел MGallery by Sofitel.

"Orbis Hotel Group" е най-голямата хотелска верига в Полша и Източна Европа. Тя се състои от 133 хотела и е ексклузивен лицензодател на всички марки на AccorHotels в 16 страни – Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. Мрежата ѝ разполага с почти 21 000 стаи за настаняване. Хотелите са под марките Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles и ibis budget. Тези брандове осигуряват качество на услугите в различните категории – от луксозни 5-звездни до бюджетни хотели 1 звезда.

Стратегически партньор на Orbis е Accor, която е водещ хотелски оператор в света с близо 4800 хотелa, курортa и резиденции в 100 държави. Портфолиото от брандове предлага широка гама от услуги от луксозния до икономичния сегмент.

Споделяне

Още от Бизнес

Нужно ли е писмено споразумение за новото правителство?