Пеевски не се появи на "митинга концерт с почерпка"

Пеевски не се появи на "митинга концерт с почерпка"

"Митингът концерт с почерпка" на ДПС в Бяла Слатина, на който трябваше да присъства и кандидатът за евродепутат от движението Делян Пеевски, мина в негово отсъствие. На събитието, посетено предимно от роми, пристигнаха водачът на евролистата на ДПС Филиз Хюсменова, лидерът на младежката организация на ДПС и четвърти в листата Илхан Кючюк, екоминистърът Искра Михайлова, депутатът на ДПС от врачанския регион Камен Костадинов и др.

Мероприятието бе анонсирано от предизборен афиш като "митинг-почерпка" и в него се съобщаваше, че там ще присъства и Делян Пеевски.

Това щеше да е неговият "дебют" в кампанията за евроизборите, тъй като от откриването ѝ на 25 април той не се е появявал никъде публично, нито има каквито и да е новини за негови срещи с избиратели. Пеевски, който бе издигнат за евродепутат от редица областни структури на ДПС и техни представители всеотдайно защитаваха качествата и способностите му, не отиде дори на откриването на кампанията.

Предизборната среща на ДПС в Бяла Слатина привлече вниманието на медиите, но може би е разочаровала избирателите, тъй като заради проливния дъжд откритата сцена не можеше да се ползва и всички се натъпкаха в залата на културния дом. Отред се раздаваха кебапчета, бира и сандвичи, донесени с микробус.

Споделяне

Още от Евроизбори 2014

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?