Пентагонът разследва поява на три US-рейнджърки в порно-сайт

Пентагонът разследва появата на снимките на три военнослужещи в Ирак американски на порно-сайт, пише електронното издание на в. Ню Йорк пост.

В петък служители на военното министерство на САЩ получили информация, че на интернет страница, специализирана в любителска порнография, се намират фотографии на три жени, за които в надписите се твърди, че са рейнджъри в Ирак.

Според представители на Пентагона, засега не може да се потвърди дали жените наистина са военнослужещи. Журналисти обаче са идентифицирали едната жена от порно-фотографиите със снимка, публикувана на сайта на военното ведомство. Според Ню Йорк пост, втората също е разпозната. Третата засега е неизвестна.

По думите на собственика на сайта, в него са регистрирани 31 хиляди постоянни потребители - 1/3 от които са американски войници. Възможно е снимките да са били публикувани без съгласието на жените, допълва той и твърди, че едната от фотографиите е била изпратена от рейнджърката до неин любим, от чийто компютър е била неправомерно препратена до сайта.

Още от Свят

Проявите на расизъм на националния стадион бяха: