Платена публикация

Пет нови моделa гуми представя Геотрейдинг на БАТА Агро 2017

Екипът на ProAuto by Geotrading ще бъде на щанд W34 на БАТА Агро 2017.

Пет нови моделa гуми от марките Belshina и Bontyre ще представи Геотрейдинг АД на БАТА Агро 2017. Изложението ще се проведе от 16 до 19 май на летището в Стара Загора.

Два от новите модели гуми са предназначени за трактори. Те са на доказалата се марка на българския пазар – беларуската Belshina. Геотрейдинг АД ще представи и три модела за тежкотоварни автомобили на руския бранд Bontyre. Това е най-новата марка в портфолиото на българското дружество.

Агрогумите Belshina са познати на българския пазар от десетки години и са изключително търсени заради отличното съотношение между цена и качество. То не отстъпва на западните марки. В същото време цената, на която се предлагат, е по-достъпна. Това прави Belshina изгодна покупка за земеделските производители у нас.

На изложението БАТА Агро 2017 руският производител ООО "Поволжская шинная компания" на марката гуми Bontyre ще бъде представен със своята висококачествена линия гуми за тежкотоварна техника. Марката гуми е нова на пазара в България. Гумите Bontyre са изключително надеждни, заради усилената конструкция, а пробегът, който осигуряват, не отстъпва на нивото на водещите световни марки. Тежкотоварните гуми Bontyre подлежат на регенериране, което е допълнителен плюс в дългосрочен план за клиентите.

Освен тежкотоварните гуми, руската марка ще бъде представена за пръв път в България с офроуд моделите гуми Stalker A/T и M/T за SUV и 4x4 автомобили. Характерното за тях е абсолютният комфорт, който предоставят при шофиране на автомобила както на асфалтови настилки, така и в офроуд условия. Уникално разработените шарки на протекторите на моделите Stalker, позволяват използването на автомобила на неговия максимум, независимо от повърхността на пътя. Също така ще на БАТА Агро 2017 ще бъдат показани и всесезонният модел BT-228 за лекотоварни автомобили, предназначен за монтаж на всички оси. Специалният състав на каучуковите смеси, използвани за изработката на този модел, осигурява добро сцепление на мокра и суха настилка и оптимална работа в широк температурен диапазон.

По време на изложението БАТА Агро 2017 г. Геотрейдинг АД ще представи и агрогуми Firestone, както и други видове продукти от портфолиото на търговското дружество – маслата Rymax, филтрите SF-Filters и лагерите RKB.

Щандът на ProAuto by Geotrading ще бъде W34. Там всеки ден от 9 до 18 часа компетентните служители ще очакват посетителите и ще ги консултират.

Споделяне

Още от Бизнес