Петък напълни черната хроника

Петък напълни черната хроника с убийства, самоубийства и нещастни инциденти. Съобщенията от МВР необичайно изобилстваха от случаи с фатален край. 

Мъж на 39 години се самоуби в частно стрелбище край Хасково около 15.30 часа. Мъжът с инициали И. Д. е от Хасково и е бивш военен полицай. Той не е оставил предсмъртно писмо. Прострелял се е в областта на сърцето с пистолет "Макаров".

Бързият влак Варна – София нощес е прегазил мъж с все още неустановена самоличност на видима възраст около 55 години край Плевен. Той е бил легнал на релсите и машинистът не е могъл да спре, когато го е видял. Според полицията най-вероятно това е самоубийство.

27-годишен мъж е намерен мъртъв около 6.30 часа сутринта на ул. "Поп Минчо Кънчев" в Стара Загора. По тялото си мъжът имал прободни рани в областта на шията, гърба и кръста. Самоличността му не бе съобщена от полицията.

Млада жена почина, поразена от ток при инцидент в банята тази нощ в Смолян. 25-годишната Милена Д. е намерена мъртва от мъжа си около 11 часа предната вечер. Предполага се, че токовият удар е предизвикан от бойлера. 

Друг млад мъж падна от петия етаж на жилищен блок във Видин. Той е на 27 години. Няма данни да е бил блъснат и от полицията предполагат, че е самоубийство.

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?