Певицата Мариана Попова: Неудобно ми е да погледна президента и съпругата му в очите

Певицата Мариана Попова: Неудобно ми е да погледна президента и съпругата му в очите

Поппевицата Мариана Попова заявява в мартенския брой на списание "Elle", че напоследък ѝ е неудобно да погледне президента Георги Първанов и съпругата му Зорка в очите. През лятото на 2008 г. жълтата преса приписа на Попова любовна афера с президента. Тогава Попова отхвърли твърденията, че в продължение на две години е имала тайна връзка с Първанов.

По повод слуховете, че съпругата на президента е поискала кръвен тест на детето ѝ, изпълнителката казва пред "Elle", че не се е виждала със Зорка Първанова от 2-3 години. Попова обяснява, че с първата дама са се срещнали и поздравили при заминаването на Deep Zone Project за "Евровизия" 2008, когато са седели на една маса. След тази вечер също се е случвало певицата да бъде на едно и също място със семейството на Първанов.

"Аз с тези хора съм на "Добър ден! Приятно ми е", обяснява Попова. "Не смеем да си кажем "Добър ден", за да не кажат, че се гледаме нежно", допълва изпълнителката. "В България не може да ти е чиста работата, все трябва да си забъркан с някого. Примирих се и си изчистих името", казва Попова. Според нея този скандал е изместил акцента от най-важното за нея – че е певица.

"Животът на Мариана Попова се преобръща за една седмица, след като случайно среща италианеца Ханес, с когото след първата седмица си казват "обичам те", а след само 3 месеца научават, че ще стават родители", се казва в ревюто на новия брой на списанието.

Споделяне

Още от