Плеймейтка заплаши със съд медии, които я свързват с Борисов

Плеймейтката и модел Маги Бадер заплаши, че ще съди всяка медия, която свързва името ѝ с това на премиера в оставка Бойко Борисов или със съсобственика на фирма "Градус" – Иван Ангелов. Заканата дойде, след като в интервю пред сайта Agri.bg бизнесменът Светослав Илчковски, който твърди, че е бил изнудван от приближени до ГЕРБ, каза, че Бадер е "Мата Хари".

Подозира се, че това е жената, направил снимките от спалнята на премиера, които бяха разпространени миналото лято. На тях се вижда спящият Борисов, на нощното му шкафче пистолет, а в чекмеджето – пачки евро и златни кюлчета. Илчовски твърди, че на Ангелов платил 5 хил. лв. на момичето, "за да обслужи нашия премиер".

⚠️ Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не...

Posted by Маги Бадер on Friday, May 7, 2021

"Знам го, тъй като бях там", заяви той.

"Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора!", написа в отговор Бадер.

"Мата Хари" не е единствената тема, по която Илчовски свидетелства пред комисията по ревизия на управлението на Борисов, оглавявана от Мая Манолова. Той разказа и че му показали клип със сексуални извращения над бизнесмен, задържан в ареста.

Освен това заяви, че всеки сектор се управлява не от министри, а от определени бизнесмени. За земеделския той посочи, че това е Ангелов.

В отговор от фирмата "Градус" обявиха, че ще съдят Илчовски.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Какво трябва да се направи, за да се ваксинират повече хора?