По двама кандидати да поддържат "Люлин" и "Тракия" в идните две години

По две фирми са подали оферти за поддържане в следващите две години на автомагистрала "Люлин" и 151-километровия участък от "Тракия" между Стара Загора и Бургас. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" в петък след отварянето на предложенията на участниците в обществената поръчка с индикативна стойност 15 млн. лв.

За 19-километровата магистрала "Люлин" и прилежащите пътни връзки от близо 18 км искат да се грижат Обединение "ТМ Люлин-Струма“ ДЗЗД и ДЗЗД "Магистрали 2014“.

В първия кандидат участват "Трейс - София“ АД и "Мегаинвест Холд“ ЕООД. "Трейс груп" досега самостоятелно чистеше "Люлин" чрез дружеството си "Люлин Трейс".

Вторият претендент за тази позиция обединява "ПСТ Холдинг“ ЕАД, "Понсстройинженеринг“ ЕАД, "Еко ресурс“ ООД и "Зебра“ ООД -Т.

Същите фирми играят и за поддръжката на участъка от "Тракия" и прилежащите им пътни връзки от близо 12 км.. Другият кандидат за това трасе е Обединение "Тракия 2014“, в което влизат "Пи Ес Ай“ АД, "Пътстрой Бургас“ ЕООД и "ПСФ Мостинженеринг“.

Споделяне

Още от Бизнес