Подготовка за общонационален протест кипи във форумите

"Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем пред парламента, за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!"

С подобни призиви в редица български интернет-форуми върви идеята за организиране на общонационален протест на 14 януари.

От 25 декември насам инициаторите призовават всички организации, които стачкуваха под различни форми поотделно преди Коледа, да се обединят и да се включат в протеста.

Някои от участниците във форумите твърдят, че засега заявка за участие в протеста са заявили асоциациите на млекопроизводителите и на зърнопроизводителите, сдружението Ин витро, Зелените, учителски синдикат, футболни фенове на различни клубове.

Читатели във форума на Mediapool обсъждат мястото на протеста да бъде не пред Народното събрание, а пред Министерския съвет и Президентството, за да не се размива отговорността на тройната коалиция.

"След всички безобразия на избраните от нас "управляващи" в послените дни и седмици на нас, обикновенните граждани на Р. България ни ПИСНА!!!", мотивират идеята за протеста участници в интернет-форумите.

Споделяне

Още по темата

Още от България