Поклонението пред Майкъл Джексън ще е във вторник

Поклонението пред Майкъл Джексън ще е във вторник

Поклонението пред Майкъл Джексън ще се състои във вторник в "Стейпълс център" в Лос Анджелис, където звездата репетираше за своите лондонски концерти, предадоха световните агенции. За поклонението ще бъдат раздадени безплатно 11 000 билета.

Новината предизвика остра реакция сред стотиците хиляди фенове на Джако, които искат да се простят с него, но няма да имат възможност да го направят. Залата, в която ще бъде изложено тялото на Краля на попа, побира 20 000 души. Тепърва предстои да се уточни кога и къде ще започне раздаването на билетите.

Не е ясно и дали след края на самата възпоменателната церемония достъпът до залата ще бъде свободен за останалите почитатели на Джако, които със сигурност ще обградят "Стейпълс сентър".

Церемонията ще започне в 10 сутринта местно време или 20 часа българско време.

Семейството на Майкъл Джексън не съобщава и подробности за това къде ще бъде погребан Кралят на попа. Сигурно е, че това няма да е в имението му "Невърлед". Възможно е близките на Джако никога да не кажат къде е гробът му, защото не биха искали пред него непрекъснато да има тълпи от почитатели.

Междувременно бившата съпруга на Джако Деби Роу хвърли сянка върху подготвяното поклонение като обяви, че възнамерява да води съдебна битка за попечителството над двете деца, родени по време на брака ѝ с Джексън.

Според завещанието на поп иконата за тях трябва да се грижи 79-годишната им баба, а в случай, че тя почине - певицата и близка приятелка на звездата Даяна Рос.

Ранди Филипс, президент на компанията-организатор на 50-те концерта, които Кралят на попа трябваше да изнесе в Лондон AEG Live и собственик на "Стейпълс център" обяви, че са били записани повече от 100 часа кадри от репетициите на Джако.

Според Филипс от тези кадри могат да бъдат направени филм и албуми. "Имаме достатъчно материал да направим два живи албума, а Джако никога не е правил жив албум", добави той.

Споделяне

Още от