Пол Маккартни издава 17-ия си солов албум

Пол Маккартни
Бившият член на "Бийтълс" Пол Маккартни, една от последните легенди на поп музиката, пуска в продажба 17-ия си студиен албум "Egypt Station", очакван с огромен интерес от феновете и музикалната критика, съобщи Франс прес.
 
Седемдесет и шест годишният сър Пол се завръща с най-амбициозната си творба след великолепния албум "Chaos and Creation in the Backyard", излязъл през 2005 година. Той дължи успеха си както на своя създател, така и на продуцента Найджъл Гудрич, известен с партньорството си с "Рейдиохед".
 
Този път Маккартни прибягва до услугите на американеца Грег Кърстин, човекът, изковал успехите на Адел, Лиъм Галахър и "Фу файтърс". Кърстин е запазил непокътната креативността на бившия член на Ливърпулската четворка, невероятна за възрастта му. 
 
За феновете на "Бийтълс" "Egypt Station" е една приятна изненада, тъй като в него е разпознаваем познатият почерк на Ливърпулската четворка. 
 
Това важи в най-голяма степен за песните "Fuh You", "Do it Now" и "Hunt You Down Naked Clink".
 
Друг връх в албума е 7-минутната композиция "Despite Repeated Warnings", в която съдържа четири отличаващи се мелодии. За отбелязване е и нежната балада "I Don't Know", която според признанието на Маккартни е любимото му парче в албума. 
Споделяне

Още по темата

Още от Общество

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?