Пол Маккартни приет в болница в Токио

Пол Маккартни приет в болница в Токио

Британският музикант Пол Маккартни е бил приет в болница в Токио с вирусна инфекция, вече се е възстановил, но по лекарски съвет трябва да си вземе няколко дни почивка и се отменят негови планирани концерти в Япония и Сеул, съобщих Ройтерс в петък.

Влизането в болничното заведение е станало само ден, след като 71-годишният бивш бийтълс пристига от Южна Америка в Токио миналата седмица за японското си турне.

Така пропаднат четири негови концерта в Токио и Осака и един в Сеул следващата седмица, когато щеше да е първото му представяне в Южна Корея. Сър Пол трябваше да свири и в залата "Нипон Будокан" в Токио, където "Бийтълс" забиват по време на първото си японско турне през 1966 г..

Не е ясно как ще се отрази това върху турнето на музиканта в САЩ, което включва 19 дати и тръгва от тексаския град Лубок на 14 юни.

Новината за пропадането на концертите разочарова феновете на Маккартни в Япония, някои от които са платили за билет по 980 долара. Те се надяват в най-скоро време да бъдат обявени нови дати.

Самият Пол Маккартни, който рядко отлага концерти, излезе с изявление до феновете си, в което им благодари за подкрепата и разбирането.

Споделяне

Още от Общество