Полицай изнасили 15-годишно момиче

Смолянски полицай, командирован в Несебър, е задържан заради изнасилване на 15 -годишно момиче. В оперативната дежурна част на РПУ - Несебър е получено съобщение от пострадалата, че във вторник вечерта в стая на общежитие в курортен комплекс Слънчев бряг е била изнасилена от мъж, представил се за полицай. Това съобщиха от бургаската полиция в сряда

Предприетите оперативно–издирвателни действия установили, че евентуален извършител е 26-годишният Р.Д., служител на ОДП – Смолян. Той е бил командирован в РПУ – Несебър и в посочения период бил в почивка след дневна смяна. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Военно-окръжна прокуратура – Сливен, която е поела разследването. Мъжът е задържан за 72 часа. Разпоредена е служебна проверка и в зависимост от резултатите от нея ще бъде взето дисциплинарно отношение, гласи  съобщението на полицията.

През ноември миналата години бивш полицай от Смолян направи неуспешен опит да  обере банков клон в центъра на София. Той бе пратен за пет години зад решетките.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?