Полицаи откриха 3 крадени коли във вила на варненски адвокат

Три крадени автомобила са открили полицаи във вила на варненски адвокат, съобщи varnapool.net. Вилата е собственост на 29-годишния И.И.К. Той е от Варна и е неосъждан. Според шефа на управление "Оперативно" подп. Тодор Иванчев собственикът е член на варненската адвокатска колегия.

Колите били собственост на чужди туристи, летуващи по Българското Черноморие, съобщиха от РДВР-Варна. В гаража на вилата са открити "Ауди А4" с немска регистрация, което откраднато на 21 юли. Другият открит автомобил - "Фолксваген Мултиван", също е с немски регистрационни номера. Той е бил откраднат на 22 август в района на курортен комплекс "Камчия". Третият автомобил е джип "Тойота", обявен за откраднат на 31 август в Обзор. Колата е с френска регистрация.

Собственикът на вилата е задържан за 24 часа в полицията. Днес материалите по случая са били предадени във Варненска районна прокуратура.

Двете семейства, които са собственици на немските возила, са напуснали вече страната. Френското семейство, което е на курорт у нас, е все още тук. Колите са били обявени за национално издирване, обясни Иванчев.

Още от България

Проявите на расизъм на националния стадион бяха: