Полицията продължава да издирва убиеца от магистрала “Струма“

Продължава издирването на убиеца на Николай Чивиев, който беше пребит до смърт край село Левуново на новостроящ се участък на автомагистрала “Струма". В акцията са включени полицаи от цялата страна. Основният заподозрян е Емил Чачев - Ембака от санданското село Лешница.

Шефът на областната дирекция на МВР в Благоевград Христо Разсолков съобщи, че извършителят на престъплението е само един. Той отхвърли слуховете, че в полицията вече се е предал един от двамата заподозрени за убийството.

"От вчера (петък) са разпитани много хора, но извършителят е един и в момента на престъплението е бил със съпругата си", каза Разсолков, цитиран от “Дарик“. "Предвид богатото криминално минало на издирвания, едва ли ще премине през граничен пункт", каза още шефът на полицията.

47-годишният работник на строителна фирма, изграждаща АМ "Струма" край Сандански, беше пребит до смърт в петък около 13.40 часа.

Основната версия е, че убиецът е преминавал през все още неотворен участък на магистралата със своята кола, в която са пътували още жена му и детето му. Убитият Николай Чивиев е бил шеф на охраната на магистралата, направил е знак на колата да спре и е отправил забележка на шофьора за поведението му. Тогава извършителят е нападнал жертвата си с нож и камъни.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?