Полк. Илиев: Спекулация е, че зад назначението ми стои БСП

Директорът на РДВР-Плевен полк. Илия Илиев определи като спекулация твърденията, че предложението за неговото назначение е договорено с БСП. Направеното предложение няма нищо общо със заместник-председателя на БСП Румен Петков, с когото се познаваме от 1997 г., когато той беше кмет на Плевен, а аз - началник на Първо РПУ в града, уточни полк. Илиев, цитиран от БТА. Не по-малко добри взаимоотношения поддържам и със сегашния кмет Найден Зеленогорски, допълни той.

Бях изненадан от предложението, но по мое вътрешно убеждение ще мога да се справя след 20 години служба в полицията, където съм започнал от сержант, каза полк.Илиев днес във Велико Търново, където разговаря с вътрешния министър Петканов.

В отговор на въпрос Илиев посочи, че има конкретни идеи за подобряване на дейността на националната полиция, но ще ги огласи след като бъде подписан указът за неговото назначаване.

Полк.Илиев заяви, че досегашният директор на НС "Полиция" ген.Васил Василев е добър професионалист и не може да каже нищо лошо за него.

Просто животът е такъв и рано или късно всеки си отива, каза директорът на РДВР в Плевен.

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?