Пореден цирк в ЦСКА: Бивш шеф заплаши да избие Стойчо Младенов и футболистите

Поредната абсурдна ситуация се разигра в ЦСКА, след като един от бившите шефове на ЦСКА при управлението на "Титан" Калоян Стоянов–Цимбика заплаши със саморазправа треньора на тима Стойчо Младенов и футболистите.

Калоян Стоянов се нахвърлил в съблекалнята върху Младенов пред футболистите и целия спортно-технически щаб на отбора.

"Ще ви избия всичките до един!", крещял Стоянов.

Според очевидци, цитирани от sportal.bg, в основата на случилото се бил футболист на проби, когото Стойчо Младенов освободил без да му предложи договор.

Пред pik.bg синът на треньора - Стойчо Младенов–младши - разказа, че Калоян Стоянов е нахлул с нож в съблекалнята и започнал да крещи пред футболистите: "Ще донеса дърва и живи ще ви запаля!" .

"После взе грамадно желязо и удари с него един от играчите. През цялото време псуваше като каруцар по баща ми, по мен и футболистите", разказа пред агенция "Пик" Стойчо Младенов-младши.

"Цимбика ни обвиняваше, че заради нас е останал без работа! Ще поискаме охрана, защото той отново може да се върне и този път да осъществи заканата си. В момента стадиона е като разграден двор и всеки влиза и излиза от него както си поиска. Това трябва да се промени", допълни Стойчо Младенов-младши.

След инцидента Младенов и колегите му са отишли в най-близкото районно полицейско управление, за да подадат жалба за случилото се и да дадат показания.

ЦСКА бе на прага на закриването това лято, след като досегашните собственици - пернишките бизнесмени от "Титан" Иво Иванов и Димитър Борисов - заявиха, че не могат да издържат повече тима.

В крайна сметка група бизнесмени, водени от Александър Томов, след сложна схема поеха управлението в отбора. Все още обаче не е ясно официално кой точно стои зад сделката.

В първия си мач от новия сезон в събота ЦСКА завърши 0:0 с пловдивския Локомотив, като излезе със състав, събран в последния момент.

Споделяне

Още от Спорт