Поредната смешка около ЦСКА - милиардерът от Хонконг всъщност няма да е спонсор

Поредният комедиен епизод от най-новата история на ЦСКА бе представен в петък. Рано сутринта спортните медии обявиха, че отборът има вече нов генерален спонсор и това е милиардерът Стивън Ло от Хонконг.

За доказателство бе приложена и снимка на бизнесмена с тениска на ЦСКА.

Ло е собственик на най-успешния футболния клуб в Хонконг Саут Чайна, а също така е запален фен на английския колос Манчестър Юнайтед.

Информацията бе допълнена с бизнес намерения на Стивън Ло у нас, свързани с хотел "Родина" в столицата.

Малко по-късно обаче sportal.bg разпространи превод точен превод на изявлението на Ло, от който стана ясно, че той няма никакво намерение да влага пари в "червените".

"Председателят на ЦСКА (София) (бел. ред. Александър Томов) дойде в Хонконг на посещение. От ЦСКА са ни проучили и дори ми подариха фланелка на отбора с моето име и надписа "Хонконг" отпред. Те не са имали взаимоотношения с хонконгския футбол преди това, но аз познавам мнозина играчи от английската Висша лига, които са произлезли от тяхната школа. Затова от ЦСКА (София) са добре дошли да изпращат под наем техни футболисти в Саут Чайна, ако са подходящи за нашия тим", казва Ло.

В блога на Стивън Ло се уточнява, че от ЦСКА са излезли футболисти като Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Христо Стоичков, Емил Костадинов, Александър Тонев.

Стивън Ло споменава и забавни неща свързани с разсъбличането на Ивайло Петев, тъй като бил фен на вечния съперник.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят