Порно актриса обвини Тръмп, че й предлагал пари за секс

Джесика Дрейк (вдясно) и адвокатката й обявиха за секс атаката на Тръмп

Американска порно актриса обвини републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, че ѝ предложил 10 000 долара за сексуална връзка с него, предаде Франс прес. От щаба му обаче отхвърлиха твърденията и ги нарекоха "изфабрикувани" от други претендент за държавен глава Хилъри Клинтън. 

Джесика Дрейк заяви на пресконференция в Лос Анджелис, че е срещнала милиардера на голф турнир на езерото Тахо в Калифорния през 2006 г. Младата жена сподели, че Тръмп я поканил да му гостува в хотелската му стая и тя е отишла там заедно с още две жени. Тръмп ги посрещал по пижама, прегърнал ги здраво и ги целунал, без да поиска разрешение от тях, разказа Дрейк. След като се прибрала в стаята си, порнозвездата била потърсена по телефона от Тръмп, който ѝ предложил да се върне обратно при него в хотелската му стая в замяна на заплащане.

"Какво искаш? Колко искаш?, я попитал Тръмп, но Дрейк отказала поканата. Последвало второ обаждане от Тръмп или от друг мъж, който ѝ предложил 10 000 долара, ако отиде в стаята на милиардера, както и възможността да използва частния самолет на магната, за да се прибере в Лос Анджелис, разказа още Дрейк на пресконференцията, на която беше придружавана от адвоката си Глория Олред. Същата юристка защитава още две жени, обвиняващи Тръмп в непристойно поведение спрямо тях.

Предизборният екип на Тръмп отхвърли твърденията на порно актрисата.

"Тази история е нелепа и напълно измислена. Тръмп не познава това лице, не си спомня за нея, няма никакъв интерес да се запознава с тази жена", се казва в изявление на кампанията на магната.

В него се посочва още, че Тръмп никога не е срещал Дрейк.

Адвокатката на порноактрисата обаче показа снимка, на която се виждат Дрейк и Тръмп заедно по време на въпросния голф турнир.

Представителите на републиканеца от своя страна коментираха, че в миналото милиардерът се е съгласявал да позира за хиляди такива снимки от уважение към хората, които са го молили за съвместна фотография.

"Това е просто още един нов опит на лагера на Хилари Клинтън да оклевети кандидата на републиканците, който днес е начело в три различни допитвания до общественото мнение", заявяват от щаба на Тръмп.

Досега около десетина жени са обвинили магната в непристойно държание спрямо тях.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?