Порнозвезда се бори за правото да разкаже за сексуалните си отношения с Тръмп

Стефани Клифърд

Порнозвезда, която твърди, че е правила секс с Доналд Тръмп, подаде съдебен иск за анулиране на споразумението за неразкриване на информация, забраняващо ѝ да обсъжда предполагаемите си сексуални контакти с магната на недвижими имоти.

Искът, внесен в съд в окръг Лос Анджелис, твърди, че споразумението е "невалидно и не поражда правни последици", защото Тръмп не го е подписал лично.

Порноактрисата Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифърд, казва, че иска да разкрие публично подробности за сексуалната си връзка с Тръмп.

В средата на февруари Майкъл Коен, личен адвокат на президента, призна, че е платил от джоба си 130 000 долара на порноактрисата през 2016 г. Адвокатът не уточни за какво именно е платил, но медиите съобщиха, че така Коен се опитал да купи мълчанието на Клифърд за предполагаемата ѝ връзка с Тръмп. Адвокатът казва, че парите не са му били върнати нито от Организацията "Тръмп", нито от предизборния щаб на Доналд Тръмп.

Клифърд твърди в съдебния иск, че Коен се опитал да я застави да си мълчи. Освен това посочва, че е започнала "интимна връзка" с Тръмп през 2006 г., продължила и "през голяма част от 2007 г."

През 2005 г. Доналд Тръмп сключи брак с настоящата си съпруга Мелания, а през март 2006 г. се роди синът им Барън.

През януари т.г. "Уолстрийт джърнал" съобщи, че преди президентските избори през 2016 г. на актрисата било платено, за да подпише договор за неразгласяване на информация за отношенията си с Тръмп.

След това агентът на Клифърд излезе с изявление от нейно име, че между нея и Тръмп не е имало нищо. Още тогава обаче мнозина забелязаха, че подписът на порнозвездата под заявлението не прилича на подписа ѝ, поставен под по-ранен документ.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят

До какво ще доведе изискването за "зелените" сертификати?