Пощенска банка със специални отстъпки за собствениците на кредитни карти

Пощенска банка предлага на клиентите на кредитни карти American Express, VISA и EuroLine специални коледни каталози с отстъпки в редица търговски обекти, валидни до 31 януари 2007 г. , съобщиха от банката.

В каталозите са включени търговци, чиито марки са се наложили на пазара като гарант за качество и престиж, като например  в областта на козметиката Estee Lauder и Clinique, в областта на модата – Intersport, Evita Peroni,  Battibaleno,  Oxette, Мат Оптик, детско облекло от Lapin House и играчки в детски хипермаркети Комсед, техника от Technopolis, мобилни технологии от Globul, обзавеждане за дома от хипермаркет Como или вечеря в Motto, Опера, вериги ресторанти Happy, Captain Cook и Tambuktu, престой в хотелски комплекс spa&resort Orpheus, зареждане на гориво в бензиностанции EKO и гражданска отговорност в SDI, както и много други. Пълен списък на търговските обекти, както и точния размер на намаленията в отделните магазини можете да намерите на www.postbank.bg.

Специално за всички бъдещи клиенти на кредитни карти American Express и VISA през коледния период Пощенска банка предлага 6 месечно безплатно членство. В рамките на промоцията „Подарете си за Коледа” настоящите и бъдещи клиенти на финансовата институция могат да се възползват и от възможността да получат допълнителна карта за член от семейството си без годишна такса за първите две години. Промоцията е в сила до 31 декември 2006 г.

Споделяне

Още от Бизнес