Посланикът на Беларус на щанда на Геотрейдинг на StroMa Expo 2015

Среща на Н.Пр. г-н Владимир Воронкович и на Зам. изпълнителния директор на Геотрейдинг АД, г-н Иван Дончев.

На 16-ти септември 2015 г. се състоя откриването на пилотното издание на изложение за машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия StroMa Expo 2015. Събитието се проведе на територията на МДЗ Балша, където бяха обособени площи за провеждане на демонстрация на специализирана техника.

Щандът на Геотрейдинг АД на изложението беше посетен от Н. Пр. г-н Владимир Воронкович, посланик на Република Беларус в България, както и от неговия съветник по икономическите въпроси г-н Олег Александрович Белов. Двамата гости разгледаха експонатите на българското дружество и оцениха високо проведената демонстрация на машините в реалните работни условия на кариерата.

На своята площ с размер 800 кв м Геотрейдинг АД презентира широк спектър от специализирана техника. Машините, които ще бъдат представени, включват разнообразни модели на световноизвестните производители LiuGong, Lännen и Dynapac.

На изложбения щанд на дружеството бяха показани и лагери RKB, филтри SF-Filter, полиуретанови изделия Inelas Poliuretanos, транспортни ленти Matador, смазочни материали Rymax, както и гуми с марките Belshina, Bridgestone и Michelin.

Споделяне

Още от Бизнес

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?