Последните минути на Анна – Никол Смит продадени за 500 хиляди долара

Последните минути на Анна – Никол Смит продадени за 500 хиляди долара

Последните минути от живота на Анна-Никол Смит са записани, а самият запис е бил продаден за повече от 500 хиляди долара само няколко часа след смъртта ѝ, съобщава в петък FoxNews. Права над видеото е придобила новата агенция Splash News & Picture Agency, която засега крие кадрите, за да ги препродаде на медиите.

По думите на Кристофър Спайндър, продуцент на FoxNews Channel, който е гледал записа, на лентата е записан моментът, когато на модела му правят изкуствено дишане и масаж на сърцето, а също и изнасянето ѝ от хотела и качването в линейката.

Втори канал на CBS съобщи, че в стаята на Смит следователите са намерили препарати, които биха могли да имат пряко отношение към смъртта ѝ – наркотични вещества и лекарства. Експертизата трябва да определи какво точно е довело до смъртта на жената – един–единствен препарат или тяхното смъртоносно съчетаване.

Сестрата на модела Донна Хоган по-рано каза пред СиЕнЕн, че смъртта на Анна Никол може да е свързана с наркотици. Адвокатът на починалата Рон Рейл на свой ред сподели, че Смит от няколко дни е имала симптоми на грип.

Тялото на 39-годишната Анна Никол беше намерено в хотелска стая, която тя наела заедно с приятеля си адвоката Хауърд Стърн. В безсъзнание тя беше откарана в болница, където почина.

Бившият американски модел Анна-Никол Смит придоби известност благодарение на снимките си в “Плейбой” и брака с петролния магнат Хауард Маршал.

Родената в Тексас Анна - Никол Смит е започнала кариерата си като стриптийз – танцьорка в един клуб. През 1992 г. снимката ѝ излиза на корицата на “Плейбой”, а през 1993 г. тя става модел на годината на списанието.

През 1994 г. Анна - Никол Смит се омъжи за 89-годишния Хауард Маршал – собственик на петролната компания Great Northern Oil. В този момент той беше 63 години по-възрастен от нея.

През 1995 г. Маршал умира, а вдовицата и семейството на магната започват дълга и тягостна делба на наследството му от 1 милиард и 900 милиона долара.

През септември м.г. Смит загуби 20-годишния си син Даниел. Трагедията стана малко след като тя роди дъщеря.

Появата на това дете стана повод за още един съдебен спор, тъй като бащинството си оспорват двама мъже – бившият любовник на Анна - Никол Смит Лари Бъркхед и нейният сегашен съпруг, адвокатът Хауард Стърн.

От 2002 г. до 2004 г. американска телевизия предаваше реалити – шоу за нейния живот. Журналисти забелязаха, че по време на предаванията тя се държи неадекватно – като човек под въздействие на алкохол или наркотици.

Споделяне

Още от Свят

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?