Предприемачите могат да търсят онлайн бизнес партньори

Предприемачите могат да търсят онлайн бизнес партньори

Интерактивен онлайн инструмент дава възможност на българските предприемачи да намерят и да достигнат до нови бизнес партньори, да актуализират и обогатят своята база данни с контакти, както и да анализират пазари и конкуренти. Търсачката "Бизнес Файндър" (Business Finder) може да помогне за намиране и на целеви групи в Централна и Източна Европа, съобщиха от "Кофас", чиято база данни за над 30 милиона компании ползва новият продукт.

“Кофас България има 25 годишен опит в производството и търговията на бизнес информация на българския пазар и най-богатата и прецизна база данни с български компании, които вече надхвърлят 1.022 млн. броя”, посочва в съобщението Милена Виденова, управител на дружеството.

Ползвателите на Business Finder могат да бъдат сигурни в селектираните компании, тъй като платформата гарантира за качеството на информацията. Всички фирми в базата данни са преминали кредитна проверка от Кофас.

"За да развият бизнеса си, за клиентите е важно да могат да разчитат на висококачествена база данни, от която да могат да избират актуална информация за потенциалните клиенти. Горди сме да стартираме този иновативен онлайн продукт, който да даде възможност на нашите клиенти лесно и ефективно да търсят своите бъдещи бизнес партньори в обширната база данни на InfoICON*”, казва Дорота Анготи, Регионален директор по бизнес развитие за услуги. При търсенето може да се селектират компании чрез определяне на местоположение, сектори, фирмени детайли, ключови финансови данни, контакти и страни внос / износ.

Споделяне

Още от Бизнес