Премиерът картотекиран, може да играе срещу ЦСКА

Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е втори в списъка на "Витоша" (Бистрица) за новия сезон в Югозападната "В" група, съобщи "24 часа".

Така той може да участва във всеки мач, стига да няма контузии и служебните ангажименти да не му попречат.

Пред него в списъка е единствено бившият защитник на ЦСКА Йордан Върбанов-Дузи.

Мачът на ЦСКА с отбора на премиера, известен като "Бистришките тигри", по програма е на 18 октомври на "Българска армия".

Телевизия "Канал 3" има правата да предава срещите от "В" група, но бизнесменът Гриша Ганчев, който спасява червения клуб, нареди камерите на телевизията да не бъдат допускани на "Българска армия". Това предизвика ръководството на "Канал 3", което в специална декларация нарече действията на бизнесмена "мутренски".

Премиерът Бойко Борисов се води най-старият професионален играч в света. Той се пусна с "бистришките тигри" в няколко мача, когато тимът беше във втора дивизия.

Доста интересни имена има в отборите в групата, в която ще играят изпадналите клубове от елита ЦСКА и "Локомотив" (София). В "Рилски спортист" освен Георги Иванов - Гонзо и Елин Топузаков са още Васил Киров, Иван Гемеджиев и Иван Бурнарски, които се подвизаваха в тима, когато той беше в елита.

Споделяне

Още от Общество