Премиерските "тигри" срещат шампиона Лудогорец в демонстрационен мач

След като откри с кебапчета стадиона, Борисов реже лентичка и на тренировъчната база

Борисов (с шапка на Лудогорец) чопли семки със земеделския министър Мирослав Найденов по време на мач на "тигрите".

Аматьорският отбор на "тигрите" от Бистрица, в който се подвизава премиерът Бойко Борисов, ще срещне в демонстрационен мач на 21 юни шампионът и носител на Купата на България Лудогорец (Разград).

Срещата съвпада с представянето на новите попълнения в отбора на крупния предприемач Кирил Домусчиев, който отдавна демонстрира изключително близки отношения с министър-председателя.

Борисов бе специален гост на откриването на стадиона "Лудогорец Арена" през миналата есен, когато бе мощно освиркван и руган от феновете на гостуващия Левски.

Преди въпросния мач премиерът лично обясняваше, че ще почерпи местните запалянковци с кебапчета заради загубен бас, на който се хванал с Домусчиев. Впоследствие обаче се оказа, че почерпката е осигурена от разградска фирма.

На 21 юни премиерът отново ще има възможност да пререже лентичка, но този път на новата тренировъчна база на шампионите. От клуба съобщават, че приходите от демонстрационния мач между "тигрите" на Борисов и Лудогорец ще бъдат инвестирани в развитието на детско-юношеската школа на отбора.

Споделяне

Още по темата

Още от Спорт