Приложение за футболни маниаци вади статистики и новини в реално време

Приложение за футболни маниаци вади статистики и новини в реално време

Футболно приложение със статистики в реално време и данни за играчи и отбори от висшите лиги на английското, италианското, френското, немското и испанското първенство, съчетани с новини и статии, пусна южнокорейският технологичен лидер "Самсунг" (Samsung).

Приложението KICK е достъпно на таблети и смарт телефони Samsung с допълнително предимство за съвместимост със Samsung Smart TV.

За феновете, които не просто обичат, а изживяват футбола, приложението е перфектният компаньон и е напълно приспособим с интуитивния си и лесен за използване интерфейс. Идеален е за почитателите, които искат да контролират и персонализират своето изживяване, както и да бъдат в крак с последните новини от терена и извън него.

KICK е първото футболно приложение, което е съвместимо със Smart телевизори. Феновете могат просто с едно докосване на техния Samsung таблет или смарт телефон да наслагват статистики и информация за играчите на екрана на Samsung Smart телевизора си, за да си осигурят ново изживяване при гледането на футбол. Феновете могат също така да гледат мач, статистически данни за отбора и играчите, както никога досега, на живо в процеса на играта, обясняват от компанията.

Приложението актуализира информацията и видеото в реално време, като предоставя цялата обобщена футболна информация за всички местни европейски мачове, футболни лиги и турнири като английската Barclays Premier лига, италианската Серия А, Френската Лига 1, германската Бундеслига и испанската La Liga.

KICK предоставя данни и статистики на феновете, достъпни за топ телевизионни канали като Sky, BBC и CNN, като им дава възможност да бъдат добре информирани като професионални футболни коментатори.

Първото по рода си футболно приложение може да се свали безплатно чрез устройства на "Самсунг" от Google Play и Samsung GALAXY Apps.

Споделяне

Още от Бизнес